Blogs

B-day en verlof

Vannacht droomde ik over mijn bevalling. Een droombevalling was het, inclusief het zelf opvangen van de kleine. Droombevallingen had ik tot nu toe niet, dus leuk om die op deze manier wel te beleven. Zolang ik, eenmaal wakker, maar voor ogen houdt wat de verloskundige me voorhoudt: pin je nergens op vast!   

Het laat wel zien dat ik langzaam maar zeker ga toeleven naar B-day (de enige echte birthday). Het duurt nóg zeven weken, maar tegelijk duurt het ook slechts zeven weken. Mensen om me heen hebben hun vraag al aangepast naar de omvang van mijn buik. Was het eerst ‘hoever ben je?’, nu is dat veranderd in ‘hoelang moet je nog?’ inclusief een verbaasde blik als ik het over acht of nu zeven weken heb.

De ongemakken nemen toe, lichamelijk gezien, maar ook in mijn hoofd blijft steeds minder ruimte voor inspiratie om te schrijven. En dat brengt me bij de reden van dit blog. Het platform is al wat stiller, maar het zal er nog stiller worden. Straks stap ik in mijn verlof (lijkt me goed om te doen, ook al kan ik helemaal zelf kiezen wat ik doe) en tenzij er inspiratie op komt, zal er weinig op het platform verschijnen.

Hoewel… wat als mijn stap achteruit kans biedt aan anderen?

Nog steeds is het mijn verlangen dat ik niet alleen zal delen op het platform. Dat jij als ouder of als begeleider (of wie je dan ook bent) jouw ervaring zult delen. Misschien een situatie in je gezin, waar anderen iets van mee kunnen nemen. Misschien kennis die je hebt rondom het onderwerp seksuele vorming. Misschien een boekentip.

‘Neem vandaag die stap.’

Het doel is en blijft om elkaar te inspireren om meer en meer veilige plekken te bieden voor de seksuele vorming van onze kinderen.

Daarom: neem vandaag die stap. Stuur me een mail op info@platformseksuelevorming.nl of vul het contactformulier in en laat me weten wat je kunt en wilt delen. Ik lees en denk mee, ook in mijn verlof. We plaatsen met jouw naam of zonder. Alles is mogelijk (natuurlijk moet de bijdrage wel passen binnen het platform).

Ps. Vanaf de maand augustus zal ik niet of zelden plaatsen voor minstens drie maanden.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *