Recensie

De frutsels

Marieke van Hooff


???? Inhoud:
Dit verhaal gaat over een frutselende man, die de meest ongelooflijke dingen maakt. En over zijn vrouw, die hem liefdevol en trots terzijde staat. En natuurlijk gaat er iets mis in alle frutselavonturen. Daar draait het verhaal om. Maar daaronder ligt een ander verhaal en daarom past deze recensie hier. Want leven met een frutselende man is niet makkelijk. Maar mevrouw Frutsel doet haar best en steunt hem door dik en dun. Ze komen zelfs door miscommunicatie heen. Er zouden meer frutselhuwelijken als deze mogen zijn!

???? Leeftijd:
Uiteindelijk alle leeftijden ????, maar officieel een voorleesboek voor kinderen vanaf vier jaar.

???? Waarom wel kopen?
Geniaal en creatief verhaal met een geniale onderlaag over een unieke liefde. Of over liefde die op unieke wijze getoond wordt. Dan kun je aan de slag met vragen als: wat is liefde? Hoe merk je dat iemand van je houdt? Begrijp je altijd gelijk dat iemand van je houdt? Hoe komt mevrouw Frutsel er dan toch achter? Grote vragen, dat wel, maar met zo’n verhaal lukt het.

???? Waarom niet kopen?
Er komt een enkel woord in voor, waar je je aan kunt ergeren, zoals ‘hemeltje’. Ook kan het omvangrijk decolleté van mevrouw Frutsel je wat tegenstaan.

???? Prijs: 32,75

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *