Blogs,  Uncategorized

Feestmaand

Sinds enige tijd roept mijn webhost (gastheer voor websites) dat ‘services expiring soon’ en ‘you need to renew’. Nu is dat op zich geen reden om feest te vieren. Maar dat waar het me aan herinnerde wel! Bijna twee jaar geleden ging Platform Seksuele vorming online. Op 26 mei zijn we (ja, jullie net zo goed) dus twee jaar aan de slag met de missie ‘elk gezin een veilige plek voor de sekuele ontwikkeling van kinderen’.

Dat is reden voor een feest. Het is reden om uit te delen en van de seksuele opvoeding een feestje te maken. In dit blog licht ik een tipje van de sluier, maar blijf vooral volgen om de ins en outs te weten te komen.

Wat gaan we doen?

  • Voor iedereen is er de mogelijkheid om het webinar ‘De basis van seksuele opvoeding’ gratis te volgen. Ik heb twee momenten gekozen (overdag en avond), zodat hopelijk veel van jullie kunnen aanhaken. Zet ze dus vast in de agenda: maandag 2 mei in de avond of dinsdag 17 mei onder schooltijden. Meer info volgt.
  • Een weggeefactie (of zijn het er meer?)
  • Mooie blogs, inspirerende quotes (via social media) en meer…
  • Reposts van populaire blogs van de afgelopen twee jaar (via social media).
  • De introductie van praktisch materiaal om de seksuele voorlichting in je gezin handen en voeten te geven.

De feestmaand loopt van 26 april tot 26 mei. Vieren jullie het feestje mee?


Platform Seksuele vorming wil blijven schrijven om elk gezin een veilige plek te laten zijn of worden voor de seksuele ontwikkeling van kinderen. Klik hier om daar financieel aan bij te dragen. Lees meer op de pagina ‘Doe mee’.  

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *