Over ons

Deze website is ontstaan doordat ik (Elza) een zoektocht aan ging over dit onderwerp. Ik ontdekte dat er heel veel sites zijn, maar niet echt één voor en door ouders. Mijn behoefte was om van andere ouders te leren; hadden anderen dat ook?

Via een enquete op de facebookpagina ‘christelijke ouders’ ontdekte ik dat dit zeker het geval is. Daarom besloot ik zelf te beginnen. Mijn talent is om te schrijven en om dat te gaan delen is een kleine stap verder.

Zo ontstond deze website. Mijn blogs verschijnen al, maar ik hoop dat er meer ouders gaan aanhaken. Ben jij bewust bezig met seksuele opvoeding en vorming en wil je daar iets van delen? Neem dan contact op!

Bij het lezen van alles op deze site zijn twee dingen belangrijk:

  • Hoe goed en overdacht alles ook klinkt: ik modder ook maar wat aan!
  • Opvoeden en maakbaarheid gaan niet samen. Hoe goed we het ook proberen te doen, uiteindelijk zijn onze kinderen in Gods hand.

Wie ben ik?

Ik ben Elza Hogendoorn, vanuit mijn ervaringen in de jeugd- en gezinshulpverlening steeds meer geïnteresseerd geraakt in preventief werken. Dat houdt in: ondersteunen waar nog ruimte is om problemen te voorkomen, juist ook als het gaat om seksuele opvoeding. 

Samen met mijn gave om te schrijven én mijn passie om te inspireren ben ik begonnen met dit online platform. Ik schrijf blogs en bied materiaal aan. Daarnaast geef ik webinars in deze Corona-tijd, omdat ik merk dat mensen geholpen zijn met basisinformatie. 

Ik ben getrouwd, moeder van twee kleine meisjes en woonachtig in Dordrecht. Ik geloof in Jezus als Mijn Verlosser. Dat kun je terug lezen in mijn blogs.