Blogs

Rest, reflection en recharging

Ben je ook toe aan vakantie? Ik wel. Lekker even eruit, nieuwe dingen beleven, op avontuur. En natuurlijk telt ook mee dat er even geen druk is en er geen verwachtingen en deadlines zijn. Ik probeer om dat niet de belangrijkste reden te laten zijn, want blijkbaar is mijn leven dan te druk, te vol, teveel.

Het grappige van stoppen met denken en schrijven is voor veel mensen dat er ruimte ontstaat. En stiekem heb ik ook daarom zin in vakantie, al is dat wat dubbel. Ruimte betekent voor mij dat er zomaar een (boek)idee kan groeien of er een kwartje kan vallen over een onderwerp. Werk dus. Herkenbaar?

Zomerstop

Het avontuur én de ruimte in mijn hoofd wil ik een kans geven. Dus ga ik deze zomervakantie minstens 4 weken ‘uit’. Ik plaats geen nieuwe content. Ik ga niet produceren. Volg je de website, dan is het dus erg stil. Via Facebook en Instagram zal er nog genoeg te beleven zijn. Maar misschien ga jij ook wel ‘uit’. Alleen maar fijn!

Wat komt eraan?

Natuurlijk denk ik al wel na over volgend jaar. Het platform heeft zijn eerste jubileum gevierd. Een nieuw (school)jaar komt er weer aan. Wat kun je van het platform verwachten?

‘… nieuw avontuur…’
  • Het pakket ‘Weerbaarheid voor jonge kinderen’ komt als printable of gedrukt te koop via het Platform.
  • De workshop ‘Thuis in je cyclus’ komt beschikbaar als workshop.
  • We gaan ‘aan de slag’ met het thema homoseksualiteit.
  • Ik blijf blogs plaatsen en richt me hierbij ook meer op de oudere kinderen.
  • Er zullen Webinars zijn om te volgen.
  • Ik ga aan de slag om de bekendheid van het Platform te vergroten door flyers te verspreiden.
  • En misschien… (Nee, dat verklap ik nog niet.)   

Ouders aan het woord

‘Eigenlijk zijn ouders jouw opdrachtgevers’, zei pas iemand. Dat klinkt logisch. Ik schrijf voor jullie. Ik schrijf voor ons ouders die willen groeien in de seksuele vorming. Maar… komt er op het platform waar jullie vraag ligt?

Misschien kun je ergens deze zomer even een momentje nemen om die vraag voor me te beantwoorden. Wie weet wordt de lijst met plannen aangevuld met wat jij aangeeft. Een paar minuten (ik deed het in drie) van jouw tijd helpen mij absoluut verder!

En voor nu wens ik jullie allemaal een fantastische, zonnige vakantie vol ‘rest, reflection en recharging’. Tot snel!


Platform Seksuele vorming wil blijven schrijven om elk gezin een veilige plek te laten zijn of worden voor de seksuele ontwikkeling van kinderen. Klik hier om daar financieel aan bij te dragen. Lees meer op de pagina ‘Doe mee’ of in dit blog.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *