Activiteit

Workshop Seksuele opvoeding

Het is weer bijna de Week van de Opvoeding 2020. Een mooi moment om weer een webinar te plannen: een online workshop om met elkaar meer te leren over seksuele vorming.

Seksuele opvoeding is een feest om te geven. Doe mee met de online workshop en ontdek meer over het waarom, wie, hoe en wanneer van dit onderdeel van de opvoeding. De workshop is geschikt voor ouders van baby’s (echt waar!), peuters, kleuters en schoolkinderen.

Op dinsdag 6 oktober ben je vanaf 19:45 uur welkom om digitaal ‘in te lopen’. Na aanmelding ontvang je een link om via Zoom de workshop te volgen. Om 20 uur beginnen we met een uur van informatie ontvangen, afgewisseld met interactie. Daarna is er de mogelijkheid om nog vragen te stellen en ervaringen te delen.

Super bedankt voor je mooie en interessante workshop! Er waren voldoende afwisselende werkvormen en hoewel het onderwerp best lastig digitaal te bespreken is, ging het goed en was er interactie.

Moeder van drie kinderen (5 t/m 10 jaar)

Als luisteraar kun je kiezen hoe zichtbaar je bent. Je kunt je beeld aan en uit zetten en ook je microfoon kun je zelf bedienen. Zo kun je vrij anoniem deelnemen.

Stuur een mailtje naar info@platformseksuelevorming.nl of ga naar de contactpagina en stuur me een bericht.

Nodig vooral ook andere ouders uit om mee te doen. Deze workshop is mooi om samen te volgen met een eventuele partner. Zit je met meerdere personen achter één scherm, laat dat dan even weten in je aanmelding.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *